Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Amela - 10 juli 2011 22:00


Idag har det vart en varm och solig dag här i Göteborg. (aa utom när det regnade på kvällen    )  Blev en väldigt aktiv, varm dag! Ruby fick åka buss och spårvagn hala dagen då vi var på jakt efter ett nytt läder koppel till henne. Hon bara låg o njöt av resan, hon älskar att åka buss/spårvagn och bil. Men eftersom det är söndag så är hälften a djuraffärerna stängda så vi fick åka kors och tvärs över halva Göteborg o hittade ändå inget som dög. Men blev en del fynd ändå, för en av affärerna hade REA på djur tillbehör, så vi fyndade en gegantisk matskål i keramik (som skall andvändas som vattenskål) och en portabel vatten flaska som hundar kan dricka ur .


Håller på att lära Ruby att gå fint i koppel utan att dra och kan stolt säga att hon blir allt bätte på det! Är jätte förvånad över hur snabbt hon lär sig saker och ting!   


På kvällen så ösregnade det och vi skulle ut på rastnings promenad. När vi kom utanför porten så vägrade hon röra på sig! Haha hon hatar verkligen att bli blöt,så mycket så att hon vände om och gick in. Knas hund!    


Här är en bild på kopplet + halsbandet som jag ska beställa hem imorrn. (rött läder)


     

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards